Температурите в Гърция и днес преминаха 40 градуса. Има риск

...
Температурите в Гърция и днес преминаха 40 градуса. Има риск
Коментари Харесай

Над 40 градуса в Гърция! Лекари предупредиха деца и възрастни да не стоят на плажа

Температурите в Гърция и през днешния ден минаха 40 градуса. Има риск от нови пожари в цялата страна. Лекарите приканват децата и възрастните хора да не стоят на плажа. Продължава пожарът на остров Родос, където изтеглиха хиляди туристи.

С изключителни фериботи транспортират чужденците, които желаят да изоставен Родос до пристанище Пирея. През деня ще има и изключителни самолети от Родос до други летища на страната, оповестяват гръцките управляващи.

Пожарът на Родос продължава да се популяризира от мощния вятър. Има подготвеност за нова евакуация на туристи. Гръцки пожарникари и екипи от няколко европейски страни вършат следващ опит да лимитират разпространяването на огъня. Променливият и мощен вятър пречи за преодоляването му.

В същото време от Гражданска отбрана предизвестяват, че през днешния ден е най-жаркият ден това лято. Паленето на огън е безусловно неразрешено. Препоръчително е до 17.00 часа да не се стои на плажа и да се пазят децата и възрастните хора. Арестуват родителите на деца, оставени без контрол на плажа и потърпевши от дълго стоене на слънце.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР