Температурата в кулинарното реалити Hell’s Kitchen достигна адски градуси тази

...
Температурата в кулинарното реалити Hell’s Kitchen достигна адски градуси тази
Коментари Харесай

Екзотично меню: Готвач натюр в Hell’s Kitchen

Температурата в кулинарното реалити Hell’s Kitchen доближи пъклен градуси довечера, откакто началник Ангелов накара един от кандидатите за огромната премия в шоуто — Станислав, да сервира десертите на защитата аудитория единствено по… плочки.

Всичко стартира с фразата: “Я ми прати красавеца! ”. Станислав се яви пред кулинарното гуру, а въпросите му “Как си по история? ” и " Чувал ли си за “Хляб е зрелища " ” в допълнение озадачиха сладкаря от Перник.

“Плочки вън! ”, подреди началник Ангелов и по този начин прословутата имитация “Сваляй куртката! ” доби напълно други измерения. Полуголият Станислав трябваше да сервира десертите в подобен тип, за наслада на по-голямата част от гостите на ресторанта, измежду които беше и Кака (междувременно станала баба) Лара.









Вечерта приключи повече от добре за аления тим, които заслужено получиха овациите на гостите. Всички от “синия ” тим обаче смениха сините куртки с оранжеви и идната седмица ще би трябвало да се борят за оставане в шоуто. “Защото не сте тим ”, скастри ги началник Ангелов и даде обещание идната седмица да изгони всички от тях, в случай че не се трансформират.

29-годишният сладкар Станислав показа при започване на кулинарното съревнование, че от 2 години се занимава с кулинария и има лична работилница в Перник. Майстор е на бутиковите торти и всички останали сладки изкушения. 



Той разкри, че е добил огромна известност в Tik-Tok, а повода за това са, че снима готварските си видеа... по плочки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР