Тематичният музей Opel Classic стартира нова инициатива, която дава възможност на всички

...
Тематичният музей Opel Classic стартира нова
инициатива, която дава възможност на
всички
Коментари Харесай

Виртуална разходка в музея Opel Classic

Тематичният музей Opel Classic започва нова инициатива, която дава опция на всички почитатели на марката, а и на всички автомобилни фенове, да се насладят, макар и във виртуална среда, на най-емблематичните модели и специални коли, които Opel в миналото е произвеждала.

На , желаещите могат да избират сред няколко предварително създадени виртуални обиколки, като Alternative Drive, Rally Racing, Roaring Twenties и Mobility for Millions, като достъпът до тях е свободен когато и да е на денонощието.

В експозицията са включени повече от 600 исторически значими коли на Opel, както и около 300 други експоната, в това число шевни машини и мотори за самолети.

"Virtual Car Collection ще даде опция на всички хора да изживеят богатата история на Opel от удобството на техните домове ", коментира Стефан Норман, старши вицепрезидент на подразделението Продажби, Следпродажбено обслужване и Маркетинг на Opel. "Това е преживяване не само за феновете на бензина, като мен, само че и за тези, които се интересуват от обществената история на марката ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР