Темата за управление на личния бюджет винаги е била и

...
Темата за управление на личния бюджет винаги е била и
Коментари Харесай

Как се справят зодиите с бюджета, спестяването и харченето на пари?

Темата за ръководство на персоналния бюджет постоянно е била и ще бъде настояща.

Нека я разгледаме от един по-различен ъгъл през призмата на зодиакалните знаци.

Интересно е да разберем по какъв начин всяка от зодиите ръководи своя бюджет и по какъв начин се оправя, когато става въпрос за икономисване или харчене на пари.

За всеки зодиакален знак сме предложили решение, което би могло да бъде в помощ, когато си приказваме за ръководство на месечния бюджет, с който разполагаме.

ОВЕН - Представителите на зодия Овен могат да съблюдават бюджета за избран интервал от време, само че в случай че нещо ги изкуши – няма да чакат, а ще го купят незабавно! Въпреки това, в случай че доближи до границата на месечния бюджет, Овенът ще превключи на пестелив режим. Не обичат изключително да чакат и нетърпението е линия, която е присъща за тях. Със сигурност не са фенове на чакането по опашки и идеално решение за тях би било да могат отдалечено да заплащат битовите си сметки. Така ще изпреварват опашката всякога и търпението им няма да пострада.

ТЕЛЕЦ - „ Спестявай съществено – харчи съществено “ е мотото на тази зодия. Телците несъмнено обичат да си угаждат и да се обкръжават с красиви и скъпи предмети. Те работят доста и са положителни в правенето на пари. Това, в което са още по-добри обаче е харченето им. За шанс, знаят по кое време да се спрат и внезапно да ударят спирачките. Никога не пречи да хвърлят едно око на бюджета и тъкмо поради това добре би било да следят баланса по сметката си. Така ще знаят когато и да е с какви средства разполагат.

БЛИЗНАЦИ - Близнаците както могат да бъдат доста положителни при спазването на бюджет, по този начин могат и да отвържат внезапно кесията. Нещото, над което би трябвало да работят малко повече е баланс сред съблюдаване на месечен бюджет и харчене. В най-хубавия случай тяхната двоякост се изявява като съюз сред разсъдъка и интуицията. За да не се чудят непрекъснато с какви пари разполагат, могат напълно умерено да създадат бърза и дистанционна проверка на сметката. Така ще знаят с какви средства разполагат когато и да е.

РАК - Представителите на зодия Рак несъмнено са почитатели на спестяването. Те не харчат импулсивно и за тях е значимо преди да създадат огромна покупка, да са проучили добре и да са сигурни, че са избрали най-хубавата договорка. Инвестирането на средства в спестовни артикули е нещо, което е особено за тях, тъй като те постоянно мислят за бъдещето. А с цел да наблюдават когато и да е по какъв начин се движат техните вложения, могат да се възползват от отдалечената инспекция на директните вложения.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР