Темата за това кой да оглави военното разузнаване стана повод

...
Темата за това кой да оглави военното разузнаване стана повод
Коментари Харесай

Сидеров иска оставката на Каракачанов, за да оцелее кабинетът

Темата за това кой да оглави военното разузнаване стана мотив за конфликт сред депутатите от " Атака " и някогашните им сътрудници от Оперативна програма.

Всичко потегли по тематиката, само че до един миг, в който патриотичните вражди взеха връх. 100-но несъгласие от приемане на Конституцията и 19-то на президента Румен Радев е върнатите промени в Закона за военното разузнаване. Това са пресметнали от Оперативна програма.

Нещо повече - Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация чака скоро юбилейното несъгласие номер 20 на президента. Първите военни разузнавачи не са били военни , изясни воеводата. Левите предстоящо застават зад ветото на Радев.

" Военна информация " е част от системата за защита, част от Министерство на защитата, част от системата на въоръжените сили и като такава тя би трябвало да действа съгласно избрани правила, счита социалистът Николай Цонков.

По мнението му ръководителят освен би трябвало да е боен, а да има избрана експертиза. Според него, в случай че бъде назначено цивилно лице, значи, че то може да е партиен член.

Тук има една друга концепция, преди всичко тази система да бъде овладяна, заподозря аленият народен представител . Българска социалистическа партия викнаха военният министър Красимир Каракачанов в Народното събрание, Владимир Тошев от ГЕРБ пък изиска президентът Румен Радев да пристигна.

Баланс с настояванията направи Силен Сидеров, който настоя и двамата да дойдат в пленарна зала. Той захапа Красимир Каракачанов, че трансформирал МО в организация за недвижими парцели и раздавал апетитни парцели по морето на олигарси и чужденци.

" Атака " ще мислят по какъв начин да гласоподават. Националистът желае военният министър да подаде оставка, с цел да оцелее държавното управление. За кого се готви това място, пита той, визирайки бъдещия шеф на военното разузнаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР