Темата за расизма и трудностите, с които се сблъскват представителите

...
Темата за расизма и трудностите, с които се сблъскват представителите
Коментари Харесай

Мечтата на Меган, която не се сбъдна

Темата за расизма и компликациите, с които се сблъскват представителите на другите раси в Съединени американски щати, не е по никакъв начин непозната на Меган Маркъл. Сега, когато протестите в Съединени американски щати след убийството на Джордж Флойд не стихват с дни, едно видео на херцогинята от 2012 година стана още веднъж известно в обществените мрежи.

В него Меган, известна тогава като Рейчъл от " Костюмари ", приказва за расисткото отношение, на което е ставала очевидец още от дребна , най-много по адрес на майка й Дория, която наричали с " думата, започваща с Н ". С нея също си си правили обидни смешки и са я наричали с какви ли не имена.

" Аз съм в действителност горда от наследството си от стана и на двамата ми родители. Горда съм от кое място пристигам и накъде отивам ", декларира актрисата.

Meghan Markle shared hopes for her future children in 2012 anti-racism video https://t.co/7LaXxb7rum pic.twitter.com/JjQ320IkZz
— Mirror Royal (@MirrorRoyal) December 23, 2019
Години преди да срещне принц Хари и да стане една от най-популярните дами в света, Маркъл показва своята вяра обществото да стане по-широко скроено и да види позитивното в разнообразието по света.

Тя си пожелава и един ден, когато има деца, хората да са по-отворени към останалите и приемащи измененията. Надява се и светът да бъде по-толерантен, което ще го направи и доста по-красив.
 Кралица Елизабет Втора, принц Хари, Меган Маркъл, Commonwealth Trust и какво ги сплоти
Какво събра още веднъж Хари, Меган и кралицата

Когато са на едно мнение

Е, синът й Арчи неотдавна навърши годинка, само че към този момент няма изгледи да има опция да живее в по този начин мечтаната от майка му реалност. Освен в случай че битката с расизма в Съединени американски щати в този миг в действителност не докара до радикални промени...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР