Темата с Васил Божков се преекспонира. Тази теза защити пред

...
Темата с Васил Божков се преекспонира. Тази теза защити пред
Коментари Харесай

Симеонов: Владислав Горанов е най-успешният ни финансов министър

 Темата с Васил Божков се преекспонира. Тази теза отбрани пред Българска национална телевизия зам.-шефът на Народно събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов.

Повод за коментара му бе обстановката във футболния клуб " Левски " и непрекъснатите разкрития от страна на Божков.

По думите му се преекспонират тези " телеграми ", който идвали с бели гълъби от Дубай. Това съгласно него не носи нищо на медиите и на хората, а вместо това се създавало една " свръх възбуденост ". Той даде да се разбере, че не е видял данни за напън или корупция, каквото се опитвал да потвърди Божков.

Според него това са хвърчащи бележки и SMS-и, които по ченгеджийски се подхвърляли на медиите. Симеонов напомни, че Божков има повдигнати 11 обвинявания.

" Толкова  ли е значим този клуб Левски, че се занимаване от заран до вечер с него ", сподели Симеонов.

На въпроса, че въпреки всичко той е един от огромните тимове у нас и зад него има и други ползи, Симеонов отговори: " То и зад БТВ стоят други ползи, за какво не се занимаваме с тях ".

Той още веднъж повтори, че " Левски " е частен тим. Държавата можела да помогне, само че първата задача била опазването на здравето и живота на хората в страната.

Според него не сме имали по-успешен финансов министър от Владислав Горанов. Похвали за работата и здравния министър Кирил Ананиев, който пък се вслушвал в рекомендациите на щаба и имал съответно държание. " Нека политиците да не се вършим на лекари ", сподели Симеонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР