Телевизорът е част от нашето ежедневие. С него се информираме

...
Телевизорът е част от нашето ежедневие. С него се информираме
Коментари Харесай

Колко ток харчи телевизорът?

Телевизорът е част от нашето всекидневие. С него се осведомяваме какво се случва по света, гледаме филми и по този начин нататък. Замисляли ли сме обаче какъв брой ток харчи един тв приемник?

В множеството случаи оставяме тв приемниците да работят доста дълго, само че не ги изключваме от контакта и по този метод ги оставяме в режим на подготвеност. Това какъв брой време ще работи един тв приемник зависи напълно от вас, вашите потребности и тези на фамилията ви.

По принцип, в случай че имате електромер във вашият дом, доста елементарно можете да наблюдавате какъв брой ток харчи вашият тв приемник. Можете да употребявате и ватметър за битова приложимост, който се поставя в контакта. Той може да мери, да помни и да пресмята цената на електрическата енергия, която сте консумирали. И въпреки всичко какъв брой харчи вашият тв приемник?

По принцип плазмените тв приемници са едни от най-хубавите тв приемници в актуалният свят. Но гълтат доста ток. На час тв приемникът харчи, който е повече от 42 инча, към 150-190 W.

На месец тв приемникът може да употребява сред 24,4-28 киловатчаса.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР