Телевизия b1b.box придоби правата за излъчване на мачовете по волейбол

...
Телевизия b1b.box придоби правата за излъчване на мачовете по волейбол
Коментари Харесай

Гледаме по четири мача от новия сезон по волейбол за мъже

Телевизия b1b.box закупи правата за лъчение на мачовете по волейбол за мъже през новия сезон 2022/2023 на Национална Волейболна Лига (НВЛ). Това оповестиха през днешния ден на конференция Живко Желев, ръководител на НВЛ и Ерик Калртон, действен шеф и притежател на спортната телевизия.

В рамките на тригодишното партньорство b1b.box ще излъчва онлайн по 4 мача на кръг от шампионата на " Ефбет Супер Волей ", финала за " Суперкупата на България ", както и всички мачове от финалния шампионат на " Купа България ". Волейболните мачове ще се излъчат в един от най-гледаемите часови пояси - от 18.00 часа всеки петък, събота, неделя и понеделник.

Президентът на Българската Федерацията по Волейбол Любо Ганев от своя страна показа стратегическите проекти на организацията за развиването на волейбола в България, триумфите на родните ни тимове, както и идните български шампионати и присъединяване в европейски и международни шампионати.

Сезонът на Национална Волейболна Лига започва на 14 октомври със старта на " Ефбет Супер Волей " в дуела сред " Левски-София " и " Монтана Волей ", а формалното разкриване по традиция ще се състои по време на мача за " Суперкупата на България " на 15 октомври в  Пловдив, където е плануван невиждан за конкуренцията театър. В продължение на седем месеца, почитателите ще могат да се любуват на волейбол от най-високо равнище в шампионатите на " Ефбет Супер Волей ", " Суперкупа на България 2022 ", " Купа на България 2023 " и " Купа на България 2023 – Висша лига ". " Партньорството с НВЛ е продължение на традицията да излъчваме доста българския спорт и във всички негови дисциплини, както и развиването на младите ни гении още от юношеска възраст.

Надяваме се почитателите да са удовлетворени от разширеното отразяване на лигата в ефира на b1b.box. Всичко това нямаше по какъв начин да се реализира без поддръжката на " Булсатком " и продуцентът " Съркъл медия ", коментира  Ерик Калртон. Спортната медия продължава традицията да излъчва волейболни съревнования, откакто предходната година бе медиен сътрудник на Световното състезание по волейбол за младежи до 21 година

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР