Телевизионният водещ и актьор Атанас Михайлов се отказа от мача

...
Телевизионният водещ и актьор Атанас Михайлов се отказа от мача
Коментари Харесай

Изненада: Даниел Златков с нов съперник! Атанас Михайлов се отказа от боя

Телевизионният водещ и артист Атанас Михайлов се отхвърли от мача с Даниел Златков. На някогашния футболист стремително беше открит нов противник за дебюта му в смесените бойни изкуства (ММА). На церемония вечерта " Spartacus Fighting Championship 6 " на следващия ден в зала " Арена Армеец " Златков ще спори с различен артист - звездата от " Под Прикритие " Ивайло Захариев. 

Причината Наско от " Мело ТВ фикс идея " да се откаже е настинката, която го измъчвала последните дни. 

Новината за промяната на противника на Даниел Златков беше оповестена по време на формалния кантар, който участниците в церемония вечерта минаха в столичен мол. 

" Днес имам рожден ден. За моята къса среща с ММА изкуството съумях да схвана, че ММА е сложен спорт, в него се състезават страхотни мъже. Може би доста хора ще останат разочаровани, само че би трябвало да оповестя, че Златков няма да се бие с мен, защото имам вирусна зараза. В момента съм с 39 градуса температура. При това състояние не мога да се изправя против моя кандидат, този преустановен футболист. Но намерихме нов противник, от една школа сме - Ивайло Захариев ", заяви Атанас Михайлов. 

" Още не мога да осъзная какво се случва. Изненадах се, когато ми предложиха. Жена ми няма срещу, само че някак си, в случай че си прецакам подготовките, няма да е добре ", сподели Ивайло Захариев.

" Много скърбя, че това се случва в последния миг. Цялата ми подготовка беше съсредоточена към Наско, само че това няма да ми попречи да победя на следващия ден ", съобщи Даниел Златков, който от през вчерашния ден до през днешния ден съумя да смъкна 4 кг и да влезе в категорията до 84 кг. Кантарът довечера мери тъкмо 83,900 кг.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР