Телевизионният водещ Джереми Кайл публикува очарователна снимка на новородената си

...
Телевизионният водещ Джереми Кайл публикува очарователна снимка на новородената си
Коментари Харесай

58-годишният Джеръми Кайл, обхванат от емоции по време на разходка с новородената си дъщеря

Телевизионният водещ Джереми Кайл разгласява очарователна фотография на новородената си щерка, само че изпадна в нервност, откакто му лиши много време да напусне къщата.

58-годишният водещ, който по-рано тази година стана татко за шести път, е татко и на още едно дете от втората си брачна половинка Виктория Бъртън. В обявата си Джеръми се вижда да държи новородената си щерка, повита в розов комбинезон, и той написа: „ Първо пътешестване до плажа, баща, само че за какво ни лиши час, с цел да се подготвим да извървим 100 ярда. “ Това пристигна на гърба на публикуването на три плачещи от смях емотикони. И той също тагна жена си в обявата в Instagram.

По време на оповестяването на раждането, Джеръми беше подложен на рецензии, откакто някои хора смятаха, че е прекомерно остарял, с цел да стане татко на дете. И в същинска форма, отвръщайки на изказванията, телевизионната персона сподели пред The ​​Sun: „ Шест е ужасно число. Разбира се, хората споделят „ О, хайде, ти си на 58 ", само че ти си толкоз млад, колкото хората към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР