Телевизионният водещ Джеръми Кларксън остана с разбито сърце след смъртта

...
Телевизионният водещ Джеръми Кларксън остана с разбито сърце след смъртта
Коментари Харесай

Джереми Кларксън си тръгна с „разбито сърце“ и „разстроен“ заради смъртта на животно от Diddly Squat Farm

Телевизионният водещ Джеръми Кларксън остана с разрушено сърце след гибелта си по Коледа във фермата на Clarkson's Diddly Squat.

Бившата звезда на Top Gear разкри тъжната вест, че той и партньорката му Лиза Хоугън са получили печален удар преди Коледа тази година, откакто обичаният кон на Лиза умря. 26-годишният Бърти умря, когато телевизионният водещ разкри, че и той, и Лиза са останали „ смутени “ от гибелта на животното.

Кларксън също загатна за още покруса през коледния интервал с загадъчно изказване, до момента в който разказа детайлностите и тъжното изобретение за гибелта на Бърти в своята колона за The Times.

Пишейки в своята колона, той изясни: „ Това не беше занимателно събитие, даже за мен, и не ми хареса даже малко. “ След това добави: „ Когато конят на Лиза умря, бях смутен, тъй като видях, че тя е. И тъй като трябваше да се оправя с това. “ Той също по този начин разказа намирането на Бърти към този момент мъртъв във фермата Diddly Squat Farm, защото откриха животното „ да лежи на една стра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР