Телевизионният канал Россия 24“ показал интервю с детето, заснето в

...
Телевизионният канал Россия 24“ показал интервю с детето, заснето в
Коментари Харесай

ТАСС: Показват в интервю едно от децата, заснети в клипа на „Белите каски“

Телевизионният канал „ Россия 24 “ посочил изявление с детето, снимано в клипа на „ Белите каски “, с който се потвърждава използването на химическо оръжия в сирийския град Дума, предава TACC, представена от Агенция Фокус.

По информация на телевизионния канал Хасан Диаб, на 11 години е детето от въпросния клип. „ Ние бяхме в мазето, мама ми сподели, че няма нищо за ястие и ще ядем на следващия ден. Чухме крясъци на улицата „ Идете в болничното заведение “. Ние побегнахме към болничното заведение и сега, в който влязох ме хванаха и почнаха да ме поливат с вода. После ни сложиха на кревати дружно с други хора “, споделя детето.

Баща му, чието име телевизионния канал не загатва, споделя в изявлението, че за присъединяване в фотосите са им раздали храна и са ги пуснали да си вървят. Той акцентира че детето му се чувствало чудесно и никакво химическо оръжие не е било употребявано.
По-рано непрекъснатия представител на Русия в Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) Александър Шулгин декларира, че съветските експерти, направили инспекция на известията за потребление на химически оръжия в сирийския град Дума са разкрили участниците във видеоклиповете, показани като доказателства за използването на химическо оръжие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР