Телевизионният канал Фокс нюз ще излъчи нва 18 август нов

...
Телевизионният канал Фокс нюз ще излъчи нва 18 август нов
Коментари Харесай

Фотограф опорочил голия труп на Мерилин Монро

Телевизионният канал " Фокс нюз " ще излъчи нва 18 август нов документален филм за гибелта на холивудската легенда Мерилин Монро през 1962 година, оповестява в. " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

В лентата се споделя за фотографа Ли Уайнър, който служейки си с рушвет, съумял да се вмъкне в моргата в Лос Анджелис и да снима голия мъртвец на Монро, няколко часа откакто била закарана там.

За тези обстоятелства споделя синът на фотографа Девик. Баща му съумял да подкупи охранителите на моргата, като им предложил две бутилки уиски. След това папаракът умерено влезнал в помещението, където се съхранявал трупът на актрисата.

Уинър съумял да снима голям брой фрагменти, които издпратил на сп. " Тайм ". В това число и популярната фотография на безжизнената Мерилин с картонче на палеца. Общо били снимани три фотоленти. Две от от тях, в това число с голия мъртвец на самоубилата се холивудска дива, фотографът скрил в сейф. Той си дал сметка, че са прекомерно шокиращи, с цел да бъдат показани. Ли Уинър умрял през 1993 година, без да разкрие къде се намират двете скрити ленти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР