Телевизионната звезда Опра Уинфри навърши 70 години в понеделник и

...
Телевизионната звезда Опра Уинфри навърши 70 години в понеделник и
Коментари Харесай

Опра Уинфри на 70: Животът е по-добър, когато го споделяш

Телевизионната звезда Опра Уинфри навърши 70 години в понеделник и показа наблюдения за здравето пред PEOPLE.

Миналия месец медийната звезда съобщи, че се усеща по-силна от всеки път, откакто включи повече фитнес в всекидневието си.

Тя призна, че неотдавна е научила по какъв начин по-добре да поддържа здравословно тегло в дълготраен проект, като употребява холистичен метод, който включва постоянни извършения и други промени в метода на живот. Уинфри удостовери, че е добавила и лекарство за намаляване към своя режим.

Колебанията в тежестта " заемаха пет десетилетия пространство в мозъка ми, йо-йо и възприятието, че не мога да победя това, вярвайки, че силата на волята ми е цялостен неуспех ", сподели Уинфри, чиято упорита рехабилитация след интервенция на коляното през 2021 година даде подтик на осезаема загуба на тегло през последните две години.

„ След интервенцията на коляното започнах да се разхождам и да си слагам нови цели за разстояние всяка седмица. В последна сметка бих могла да извървя три до пет благи всеки ден и 10 благи едновременно през уикендите ", сподели тя.

" Чувствам се по-силна, по-здрава и по-жизнена. Благодарността в действителност е моята вяра ", сподели тя, допълвайки, че нейната цел през целия живот е да оказва помощ на другите.

„ Аз към момента не преставам да се издигам и предлагам да оказвам помощ на други хора да се издигат, " сподели Уинфри. " Животът е по-добър, когато го споделяш ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР