Телевизионната водеща Рейчъл Райли обяви, че ще спре да подкрепя

...
Телевизионната водеща Рейчъл Райли обяви, че ще спре да подкрепя
Коментари Харесай

Телевизионна водеща оттегля подкрепата си за Ман Юнайтед заради обвинен в изнасилване

Телевизионната водеща Рейчъл Райли разгласи, че ще спре да поддържа Манчестър Юнайтед, в случай че нападателят Мейсън Грийнууд остане в клуба.
От Юнайтед споделят, че не е взето решение за бъдещето му, което към момента е „ предмет на интензивно вътрешно разискване “.
Грийнууд, на 21 години, отхвърли обвиняванията против него в опит за обезчестяване и нахлуване. Прокуратурата пък смъкна всички обвинявания още на 2 февруари.
„ Няма да мога да поддържам Юнайтед, в случай че Грийнууд остане в клуба “, сподели Райли.
В обществените мрежи ко-водещият на Countdown добави: „ Всички видяхме и чухме задоволително. Да се преструваме, че това е ОК, би било голяма част от казуса.
Би било опустошително за моя клуб да способства за просвета, която скрива това под килима. Наистина се надявам да постъпят вярно. “
Съобщение от Юнайтед за Грийнууд се очакваше преди първия мач от Висшата лига против Уулвс в понеделник, само че се забави.
В изказване в сряда " алените дяволи " споделят, че „ етапа на определяне на обстоятелствата “ на тяхното следствие към този момент е приключена.
Те прибавиха, че решението за бъдещето на Грийнууд - което " в последна сметка зависи " от основния изпълнителен шеф Ричард Арнолд, е в финален стадий.
Смята се, че посоката на придвижване на Юнайтед е Грийнууд да се завърне под някаква форма, само че ожесточеността на дебата към неговото бъдеще, наред с други неща, ги накара да спрат.
От Юнайтед споделиха още, че са събрали " обширни доказателства, които не са обществено притежание " и са разговаряли с " многочислени хора с директно присъединяване или осведомени със случая ".
Феновете стачкуваха пред " Олд Трафорд " против евентуалното завръщане на Грийнууд преди мача с " Вълците ", а група последователи на Юнайтед обявиха, че желаят клубът да " показва метод на нулева приемливост " към насилието против дами.
Фенове против завръщането на Грийнууд излязоха с обстойно изказване, в което се споделя, че повторното консолидиране на Грийнууд „ ни споделя, като дами, че нямаме значение “.
BBC Sport се свърза с юристите на нападателя за отговор на планувания митинг, само че те отхвърлиха коментар.
Грийнууд не е в игра от ареста си през януари 2022 година


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР