Телевизионерът Ники Кънчев вече второ предаване на "Маскираният певец" се

...
Телевизионерът Ники Кънчев вече второ предаване на "Маскираният певец" се
Коментари Харесай

Ники Кънчев се дъни заради Ирина Флорин

Телевизионерът Ники Кънчев към този момент второ предаване на "Маскираният артист " се дъни с преценката си. Мистър "Стаи богат " въобще не блясва с съобразителност в догатките за изпълнителите, които се крият под обилните маски на шоуто.

Сериозна издънка, която той повтаря още веднъж и още веднъж е догатката му, че зад облика на Розата се крие не различен, а Ирина Флорин. Подобни изказвания са лишени от логичност, тъй като госпожа Цвят виолетов не може да се похвали с сходни височини в гласа, разясняват в сектора. "Нелепо е да изстрелваш имена просто ей по този начин без да се замислиш. А сякаш той се води за огромен потенциал в музикалната публицистика. Е, бива ли по този начин да се излага? ", разискват го възмутени негови сътрудници.



"Ако тя ге о помолила да й каже името, то това е различен въпрос ", наливат масло в огъня други. Логиката на Кънчев, че Розата е Флорин е това, че преди време тя се е изяввала като дизайнерка. В последното предаване се съобщи и ново съмнение за този облик. Гала съобщи, че това може да е обичаната й другарка и стилистка Кремена Халваджиян. Но до какъв брой може да е правилно това е различен въпрос, тъй като брачната половинка на Маги Халваджиян взе участие в плана като изготвяше маските на всеки един от участника. Но не е и невероятно да е тя в този облик, тъй като по обучение е музикант и тези, които я познават от години, знаят че има и гласови данни.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР