Телевизионен журналист от Флорида и деветгодишно дете бяха простреляни смъртоносно

...
Телевизионен журналист от Флорида и деветгодишно дете бяха простреляни смъртоносно
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: Мъж застреля ТВ репортер и 9-годишно дете

Телевизионен публицист от Флорида и деветгодишно дете бяха простреляни смъртоносно в сряда покрай мястото на съдбовна пукотевица от по-рано денем, осведомиха локални управляващи.

Депутатите в началото реагираха в региона на Пайн Хилс, северозападно от Орландо, Флорида, в сряда сутринта след известия за убита жена на към 20 години. Според очевидци мъж се е доближил до новинарския автомобил по-късно в сряда и е разкрил огън, а по-късно е отишъл до близкия дом и е прострелял майката и дъщерята.

Освен журналиста от Spectrum News 13 и 9-годишното момиче, по време на втората пукотевица са ранени член на телевизионния екип и майката на момичето. Те са в сериозно положение в локална болница.

„ Искам да призная какъв ужасяващ ден беше това за нашата общественост и нашите медийни сътрудници “, сподели шерифът на окръг Ориндж Джон Мина пред стая, цялостна с кореспонденти в сряда. „ Никой в нашата общественост – нито майка, нито 9-годишно дете и сигурно не експертите по вести – не би трябвало да става жертва на принуждение с оръжие в нашата общественост. “

19-годишният Кийт Мелвин Моузес е задържан. Той има дълго престъпно минало - с обвинявания за потребление на оръжие, побой, нахлуване и обири.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР