Телец Ще получите подаръци от съдбата – както материални, така и

...
Телец
Ще получите подаръци от съдбата – както материални, така и
Коментари Харесай

През Идната Седмица Се Обръща Времето, Но И Късметът На Тези Зодии! Алена Ни Съветва Как Да Се Спасим!

Телец
Ще получите дарове от ориста – както материални, по този начин и под формата на сбъднати стремежи и приятни прекарвания. Вие сте от хората, които знаят какво желаят и са подготвени да поставят старания, с цел да го реализиран. Сега ще получите доза възторг и ентусиазъм. Послушайте шепота на сърцето си.

Близнаци
Ще бъдете по-наясно със себе си, в сравнение с сте били през миналите месеци и ще следвате по-уверено курса, по който сте поели. По-рядко ще ви обземат съмнения, ще се стремите към изясняване на противоречивите въпроси и ще отстоявате позициите си, даже да се наложи да се конфронтирате с някого.

Рак
Препоръката към вас е да се концентрирайте върху задачите, заниманията и ползите си. Ако постъпите по този начин, интервалът ще бъде сполучлив за вас. Сега всички зависи най-много от вас – както в заниманията, по този начин и в професионалното ви развиване. В персоналния ви живот всичко ще върви обикновено.

Лъв
Ще липсват учредения да се оплаквате, защото ще бъдете измежду галениците на ориста. Ако желаете повече отмора и занимания – ще ги имате. Ако се концентрирате в работата си, ще жънете триумфи. Поставете си дълготрайна цел и започнете нов план. Бърз прогрес ще имате след 25 август.

Дева
Постарайте се да съберете сили, както и да се освободите от непотребното. Ако имате възторг за работа, отлично – всичко ще извършите с лекост и старанието ви ще бъде възнаградено. Не прекалявайте обаче, тъй като ви чака динамичен септември и е добре да не си хабите силите още в този момент.

Везни
Оставете леко настрана от измененията, засягащи други знаци, само че това напълно не значи, че седмицата ще бъде неприятна за вас. Напротив, тъкмо в този момент ще съумеете да си починете и да се отдадете на занимания и обичани занимания. Ако се чудите дали да се включите в нещо ново, в този момент е моментът.

Скорпион
Ще изпитате облекчения – към този момент няма да се терзаете за нелепости, както беше през отминалите седмици, а ще гледате положително на живота. Не се връщайте обратно към предишното и не се тормозете за бъдещето. Периодът е доста удобен за кариерата ви.

Стрелец
Във всяко едно отношение посоката за вас ще бъде право напред. Ще съзнавате какво желаете, а ще имате и задоволително сила да го постигнете, в случай че се организирате добре и не се разпилявате в доста посоки. Периодът е доста удобен за учене или рационализиране в дадена област.

Козирог
Ще отпаднат някои проблеми и спънки, с които до момента сте се съобразявали. Ще постигате по-лесно задачите си и ще се чувствате по-свободни в дейностите си. Периодът е доста подобаващ за всевъзможни инициативи, свързани с бизнес и финанси. Трудът, който сте положили в предишното, в този момент ще даде резултати.

Водолей
Ще се чувствате по-добре, в случай че мислите по-малко и си позволявате повече да се радвате на живота. Възможности за занимания няма да ви липсват, тъй че по-добре се възползвайте от тях и се насладете на лятото. Преживяванията на доста от вас ще се въртят към любовта.

Риби
Ще бъдете в по-добро разположение на духа, защото ще получите изясненост – нещо, което в други интервали не сте успявали. Ако сте решили да си вземете отмора, гледайте да не е прекомерно дълга. Ще бъде доста тъпо, в случай че изпуснете положителните си благоприятни условия в работата си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР