ТЕЛЕЦ Очаквайте информация за финансови постъпления. Денят е подходящ за

...
ТЕЛЕЦ Очаквайте информация за финансови постъпления. Денят е подходящ за
Коментари Харесай

Лоши Новини За Рак В Неделния Ден! Успех За Водолей, Но Алена С Много Сериозно Предупреждение За Тези Четири Зодии!

ТЕЛЕЦ

Очаквайте информация за финансови приходи. Денят е подобаващ за взимане на значими решения. Смело се захванете със служебните си задания и триумфът няма да закъснее. Ще проведете полемики и задълбочени диалози. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в съгласие с вашите сътрудници. Вечерта предлага опция за стабилизиране на деловите и персоналните връзки. Ако сте инатливи и заядливи сте в положение да съсипете настроението на сътрудниците си и да неуспехите деня си.

РАК

Денят е неподходящ за вас. Не се правете на способени при липса на познания, а приемете мнението на близките, с цел да не предизвикате експанзия в деловите си сътрудници и да не се злепоставите. Срещите и диалозите са сполучливи. Не ги отлагайте, в случай че са уговорени авансово, тъй като ще създадете неприятно усещане.

ЛЪВ

Сложете в ред документите на компанията си. Добра вест и преференциално предложение ще ви донесат доходи. Имате късмет за непредвиден триумф и удобно разрешаване на персонални проблеми. Деловите диалози са сполучливи. Предложенията за приходи са примамливи, само че ги обмислете добре.

ДЕВА

Днес сте обезпокоени, само че ще се визиите ослепително в следващата си изява на работното място. Предстои ви сполучлив ден, обвързван с вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без съмнение се заемете с новите си задания. Справяте се без старания, само че ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от нормалното.

ВЕЗНИ

Проведете диалог с финансист, който да ви даде насоки за персоналната ви непоклатимост. Очаквайте предложение за спомагателна работа по впечатляващ план, който е добре да приемете. На работното място със успокоение сте в положение да отхвърлите доста работа.

СКОРПИОН

Днес сте изпълнени с сила, само че не работете прекомерно интензивно. И без това ви липсва предпочитание за работа. В положение сте сами да си създадете проблеми, изключително в персоналния живот. Възможни са неточности, в случай че се занимавате с преподавателска активност.

СТРЕЛЕЦ

Ще се издигнете на значима професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си. Не бъдете прибързани. Няма да съумеете да разрешите елементарно проблеми свързани с финансите. Не търсете удостоверение на правилността в своите дейности.

КОЗИРОГ

Колкото и да ви желае да си кажете мнението, бъдете тактични, безмълвни и виновни във връзка с служебните си задания. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. Спорни връзки с ваш някогашен настоятелен сътрудник изискват намесата на правораздаването, с цел да си върнете вложените пари.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на триумф на работното място, постигате задачите си, завършвате служебните си задания и будите възхитата на вашите сътрудници. В материално отношение не очаквайте промени. При нужда проведете настоятелен диалог, който е сполучлив. Вечерта са вероятни проблеми с непосредствен човек, написа Пик.

РИБИ

Ще се появят неочаквани трудности, подбудени от странични фактори, които не би трябвало да ви тормозят. Имате опция да се справите с всичко. Работете търпеливо и концентрирано. Не разчитайте на помощ в профил и не се включвайте в спорове.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР