Телец: Не ми давайте Непоискани съвети….Няма да ви кажа къде

...
Телец: Не ми давайте Непоискани съвети….Няма да ви кажа къде
Коментари Харесай

Ето девиза, който ръководи всяко зодия

Телец: „ Не ми давайте Непоискани съвети….Няма да ви кажа къде да отидете “

Повече от всичко, Телецът не може да издържи, когато външни хора си навират носа в делата. Свикнал да живее, съгласно авансово умислен сюжет и открит график, Телецът мечтае за това, външни хора да не се намесват в систематичния му прогрес в реализиране на цели. За несъразмерното любознание и безочливост, той елементарно може да разрита с копита.

Близнаци: " Моят принцип на живот е, че нямам правила "

Близнаци е един от дребното представители на Зодиака, който робува на правила. Близнаците могат настойчиво да пазят своята позиция и да оказват напън върху събеседника си, посредством своите убеждения. След няколко минути от неизменност няма да има и диря. Близнаците са най-променливата зодия.

Рак: „ Основното нещо е не количеството, а качеството “

Представителят на зодия Рак е необичаен човек, който цени откровената топлота и откровените връзки. Той постоянно има доста високи такива над материалните полезности. За него фамилните обичаи и домашният комфорт играят значима роля в живота. Той няма да замени тези житейски правила за нищо на света.

Лъв: „ Няма да разреша на никой да изцапа репутацията ми “

Да бъдеш почитан и влиятелен човек в обкръжението си е главният витален принцип на Лъва. Той се цени прекомерно високо и няма да разреши на никого да се осмели да приказва неприятно за него.

Дева: „ Дори дребните неща в живота са значими. “

За типичния представител на знака Дева, всяко малко нещо в живота придобива универсални пропорции. Обикновено хората не обръщат внимание на праха зад дивана, неотдавна появилата се дребна дупка в тапицерията или новите чорапи в чекмеджето. Но не и Девата. Тя постоянно вижда дребните неща и помни всичко!

Везни: „ Отнасям се с хората по този начин, както желая да се държат с мен. “

Хармоничните връзки с другите са главният витален принцип на Везните. Малко евентуално е да видите от този кротичък знак неучтивост, ориентирана към някого. Везните в никакъв случай няма да създадат това. Защото за тях е значимо да останат положителни за другите, да поддържат равновесие и естетика в живота.

Скорпион: „ По-добре е горчива истина, в сравнение с благородна неистина. “

Жизнените правила на непоклатимия Скорпион се основават на обстоятелството, че той не търпи неистини. И с цел да защищити себе си от неискрените хора, той деликатно „ изследва “ всички, които са в неговия доближен кръг. Ако реши, че някой човек е двуличник, в никакъв случай няма да го пусне повече до себе си.

Стрелец: „ Правете това, което би трябвало, и бъдете това, което желаете. “

Представителят на тази зодия не е привикнал да се бори с непостижими компликации. Ако проблемите провокират прекалено много главоболия, значи просто не им е пристигнало времето да бъдат позволени. Следователно, вместо да мисли какво ще се случи, той просто работи по вътрешен глас и в случай че стане - стане.

Козирог: „ Следвай фантазиите си. “

По-голямата част от Козирозите са постоянни консерватори, които с мудни, само че твърди стъпки се придвижват към своята цел. Козирогът е подготвен да предприеме всевъзможни дейности за реализиране на задачите си. Но той постоянно ще се придържа към ясни правила и вярвания, които е избрал за себе си.

Водолей: „ Нямам потребност от вашето утвърждение. “

Основната характерност на представителя на зодия Водолей е неговата автентичност. Този модернист и мечтател постоянно е сложен за схващане, тъй като неговите очарователни хрумвания не всеки път са ясни за елементарния човек. Той не се пробва да потвърди нищо на никого.

Риби: „ Ако нещо се е случило, по този начин е трябвало да стане. “

Представителите на зодия Риби са хора, привикнали да живеят, мислейки, че нищо не зависи от тях. Ако нещо не върви в живота им, тогава те просто са без шанс или ориста им е предначертана по този начин. Ако други представители на зодиака се пробват да положат старания за решение на казуса, то Рибите седят и чакат, до момента в който обстановката се позволи сама.

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР