Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов

...
Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов
Коментари Харесай

Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов Smart TV на Sony очаква клиентите в Теленор

Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт тв приемник Sony. Двете устройства са налични в, за който продължава до края на март и от която могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на телекома. 
Осемядреният Qualcomm® Snapdragon™ 665 Mobile Platform процесор и изтънченият дизайн трансформират Sony Xperia 10 II в идеалния инструмент, с който да бъде уловено всекидневието и значимите моменти. Целият корпус на телефона е обгърнат в Gorilla Glass 6 стъкло. Допълнителният рейтинг IP65/68 значи, че устройството сполучливо устоя на прахуляк и намокряне.
 Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra с осем месеца безвъзмездна застраховка Смартфон протект+ от Теленор Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra с осем месеца безвъзмездна застраховка Смартфон протект+ от Теленор
Теленор предлага на своите клиенти моделите Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra с промоционален интервал от осем месеца за прилагане на з...
Тройната камера на Xperia 10 II с изкуствен интелект разпознава разнообразни сюжети на снимане, гарантирайки чудесно качество. Телефонът е с 12MP широкоъгълна камера и с 8МР телефото обектив. 4K запис на видео и стабилизираща SteadyShot функционалност вършат видеата на Xperia 10 II плавни и без разлюляване на картината.
За изцяло цифрово преживяване специфичната акция на Теленор предлага Xperia 10 II в комплект със смарт тв приемника SONY 43 ” FHD Smart TV. Устройството обезпечава Full HD качество на картината. Функцията Smart Plug and Play дава опция за безпроблемно и елементарно прекачване от телефона на тв приемника, а ClearAudio+ обезпечава кристално чист тон.
Телевизорът предлага и комфортна връзка с интернет и изведен YouTube бутон на отдалеченото за още повече функционалност, правейки сърфирането в действителност удобно.
Кампанията за закупуване  на Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт тв приемник Sony важи при покупка в брой или взимане на пакета от двете устройства на лизинг.
 Само онлайн от Теленор: всяка седмица устройство с отстъпка Само онлайн от Теленор: всяка седмица устройство с отстъпка
Теленор ще предложи за своите клиенти специфични предложения единствено в онлайн магазина на оператора. Започвайки на 1 март, всяка последваща седмиц...
Цената при закупуване на устройствата с проект Тотал+ 52,99 лева за 24 месеца в брой е 969,99 лева с Данък добавена стойност, а на лизинг за 24 месеца - 49,99 лева с Данък добавена стойност на месец.
Пълна информация за специфичните оферти и други артикули и цифрови услуги на Теленор е налична на, посредством позвъняване на номер 123, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР