Теленор получи първа награда в категория Телекомуникации“ в десетото издание

...
Теленор получи първа награда в категория Телекомуникации“ в десетото издание
Коментари Харесай

Теленор е отново най-зеленият оператор в България

Теленор получи първа премия в категория „ Телекомуникации “ в десетото издание на на. Компанията беше отличена за своята устойчива екологична политика и практики за запазване на околната среда и битка с климатичните промени.
„ Полученото от Теленор следващо отличие за най-зелена компания е самопризнание за дългогодишния твърдоглав труд на екипа ни в това да развиваме устойчиви екологични практики, както и за направените вложения за внедряване на високотехнологични решения и стандарти за запазване на околната среда “, сподели Вилиана Станева, специалист „ Корпоративна отговорност “ в Теленор България, която получи премията от името на телекома.

Теленор осъществя дълготрайна тактика за екологична резистентност, целейки  непрекъснато да понижава отпечатъка си върху околната среда. Компанията ползва устойчиви политики с екологична устременост, посредством които като се изключи че се грижи за природата и естествените запаси, цели да покачва информираността и екологичната просвета на чиновниците си и тяхното ангажиране със зелени хрумвания.
Доказателство за позитивните резултати от напъните на всички чиновници в Теленор е реализацията на редица лични екологични начинания, измежду които и услугата „ “. Успоредно с това Теленор взе участие и в партньорски акции, като, и други. Повече информация за виновните бизнес практики на Теленор България може да бъде открита в.
Националният конкурс „ Най-зелените компании в България ” се организира за десета поредна година. Целта му е да разпространява най-интересните „ зелени “ хрумвания и начинания през миналата година, както и да стимулира останалите компании да влагат в екологични политики.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР