Теленор България предлага за своите частни и бизнес клиенти на

...
Теленор България предлага за своите частни и бизнес клиенти на
Коментари Харесай

Теленор предоставя защита в дигиталния свят с услугата Онлайн защита

Теленор България предлага за своите частни и бизнес клиенти на абонаментен проект услугата . Решението е особено създадено от компанията, с цел да се грижи за сигурността на техните смарт устройства, да ги пази от вируси, фишинги, злотворен програмен продукт, червей, спам и компрометирани уеб сайтове.

" Онлайн отбрана " се предлага към този момент в два разновидността, като потребителите могат сами да избират типа отбрана, която употребяват - единствено в мрежата на оператора или във всички мрежи. Активацията става бързо и елементарно с един клик в приложението или на място в магазините на оператора.

Защитата непрекъснато се актуализира, за още по-голяма сигурност на потребителя, като работи на разнообразни операционни системи и предизвестява за евентуална заплаха, която може да заплашва устройствата на клиентите при сърфиране в интернет мрежата. В приложението MyTelenor Bulgaria всеки клиент на Теленор може постоянно да следи заканите, от които устройството е било предпазено.

Новата услуга " Онлайн отбрана във всички мрежи " предлага и високо равнище на адаптивност, като в допълнение могат да бъдат въведени уеб сайтове, които клиентът счита за нежелани, с цел да получава предизвестия, когато браузва с устройството си или да извади уеб сайтове от листата при положение, че не счита, че съставляват заплаха за него. " Онлайн отбрана във всички мрежи " предлага отбрана освен при сърфиране в интернет, само че и при събаряне на файлове или приложения, както и на такива, които са към този момент конфигурирани върху устройството на потребителите. В допълнение услугата предлага и алтернатива за намиране на устройството върху карта, в случаите когато то е изгубено или откраднато.

Услугата " Онлайн отбрана във всички мрежи " може да бъде тествана от клиентите на оператора с тримесечен тестов интервал без в допълнение възнаграждение. Потребителите могат да се възползват от този интервал, ако досега не са се възползвали от посочената услуга.

С помощта на " Онлайн отбрана " всеки смарт телефон или таблет може да се трансформира в безвредна hotspot зона.

Услугата " Онлайн отбрана " е следващата стъпка, която Теленор подхваща в посока пълноценното потребителско преживяване и онлайн сигурността на своите клиенти. Компанията има поредна и устойчива политика за онлайн сигурност от 2006 година насам, като част от нея са и редица начинания, измежду които обществените стратегии и Digital Scouts. Теленор бе и първият телеком в България, който вкара филтър за блокиране на материали в интернет, които съдържат полова корист с деца. Допълнителна информация за онлайн сигурността е налична на платформата , където материалите са особено основани и пригодени за деца, учители и родители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР