Телекомуникационният оператор VIVACOM избра нова криейтив агенция - Havas. Тя

...
Телекомуникационният оператор VIVACOM избра нова криейтив агенция - Havas. Тя
Коментари Харесай

Vivacom избра нова криейтив и медийна агенция

Телекомуникационният оператор VIVACOM избра нова криейтив организация - Havas. Тя ще дава отговор и за медия планирането на компанията, оповестяват представители.

Изборът на телекома е резултат от извършен през лятото търг. Стратегическата цел на новото партньорство е съответно позициониране на марката VIVACOM в сходство с полезностите на компанията, нейните действителни позиции на пазара, както и с бъдещите й стратегически цели за развиване.

Според маркетингово проучване за актуалното усещане на марката VIVACOM, хората възприемат и правят оценка VIVACOM като „ честния телекомуникационен оператор “.  Честността е съществена корпоративна полезност на телекома и наложително изискване за създаване на постоянна връзка с клиента. Компанията прави оценка високо признанието на своите консуматори и ще продължи да работи за поддържане на тяхното доверие.

Наред със запазването на имиджа си на почтен оператор, VIVACOM продължава да следва стратегическите си цели да предлага богато многообразие от артикули и услуги. Като телеком с обичаи в даването на необятна гама решения за потребностите на всеки член на едно домакинство, компанията започва нова информационна тактика, в центъра на която слага фамилията.

Концепцията, препоръчана от Havas, дава отговор на заложените цели на компанията, носи прочувствен заряд и взема решение една от най-предизвикателните задания – достигането до другите целеви групи, употребявайки езика на всяка от тях. Платформата показва модерно семейство, в което всеки член е неповторим, само че всички дружно имат мощна връзка, което дефинира и новия слоган на маркетинг връзката на VIVACOM - “Различни дружно “.

С обединяването на изобретателния и медийния екип от една организация, се подсигурява по-ефективен работен развой и разрастване на креативния и стратегически капацитет на тандема клиент – организация. В синхрон с новата организация, телекомът възнамерява още по-интересни и потребни за потребителите си информационни интензивности.

„ Щастливи сме, че VIVACOM избра Havas за нейна креативна и медийна организация. Пълното обслужване се вписва в световната тактика на Havas Group за даване на 360 градуса на обслужване на всички клиенти и цялостен набор от информационни услуги на едно място. Вярваме в ползотворното съдействие, което ще промени телеком пазара “, разяснява Иванка Кючукова, изпълнителен шеф на Havas Group България.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР