Телекомът ще предложи по-ниски цени за разговори и мобилни данни

...
Телекомът ще предложи по-ниски цени за разговори и мобилни данни
Коментари Харесай

A1 прави роуминга извън ЕС по-достъпен за своите клиенти

Телекомът ще предложи по-ниски цени за диалози и мобилни данни в страните от Западните Балкани, Турция и останалия свят, както и специфични условия за Англия
А1 разгласи проектите си да направи доста по-достъпен за своите частни клиенти. Малко преди началото на летния сезон, от 26 април, телекомът ще предложи нови роуминг цени за страните от Западните Балкани и Турция, както и за останалите страни отвън Европейския съюз и специфични роуминг условия за Англия след излизането ѝ от Европейски Съюз.

От края на месец април частните клиенти на мобилна услуга от A1 ще могат да се възползват от доста по-изгодни условия по отношение на досегашните в страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македония, Сърбия и Черна Гора, и Турция. Новата цена на минута ще бъде 0,59 лв. или 91% по-ниска от миналата цена за изходяща минута, а за мегабайт мобилен интернет цената ще стане 0,99 лв. или съвсем 96% по-ниска по отношение на актуалната цена за страни отвън Европейски Съюз.

Телекомът ще понижи цените си за роуминг и за останалите страни отвън Европейски Съюз, което ще разреши по-свободното другарство на клиентите в роуминг. Новите цени за минута ще станат 2,99 лв., което е с над 57% понижение по отношение на актуалната цена за изходяща минута и 9,99 лв. за мегабайт мобилен интернет или над 59% понижение.

Компанията ще актуализира цените си за роуминг във Англия във връзка излизането ѝ от Европейски Съюз. А1 няма да ползва цените за страните отвън Европейски Съюз, Западните Балкани и Турция, а ще предложи по-благоприятни още и по-изгодни условия за роуминг в Обединеното кралство. Клиентите на телекома ще могат да беседват за 0,09 лв. на минута и да употребяват мобилен интернет за 0,01 лв. на мегабайт.

Новите цени ще влязат в действие от 26 април 2022 година и ще важат за частните клиенти на мобилен проект от А1. Потребителите с проект с достъп до 5G ULTRA ще могат да се възползват от опциите на мрежите от пето потомство и когато се намират отвън България, в случай че А1 има роуминг в съответната страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР