Телекомът получи отличие за абсолютно най-качествения интернет в България от

...
Телекомът получи отличие за абсолютно най-качествения интернет в България от
Коментари Харесай

Супер оферта от Vivacom: най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Телекомът получи отличие за безусловно най-качествения интернет в България от QUDAL

Vivacom предлага извънредна оферта за оптичен интернет и телевизия за всички нови и сегашни клиенти. Предложението включва високоскоростен оптичен интернет в композиция с новаторската ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първата една година с най-атрактивните пакети EON FULL и EON PREMIUM и за 9 месеца с пакет EON LIGHT. След активиране на FiberNet от Vivacom, услугата се конфигурира доста бързо, елементарно и чисто, като не се слагат съвсем никакви кабели.

" Нашият оптичен интернет е отличен избор за всеки, който търси светкавична интернет връзка от най-ново потомство. Доказателство за това е и оценката ни за безусловно най-качествения интернет в България от QUDAL. То е извънредно значимо за нас, тъй като на процедура това е оценката на българските консуматори за високото качество на интернета на Vivacom “, показа Любомир Малоселски, шеф Продукти и услуги във Vivacom.

Медалът за качество е вследствие на без значение пазарно изследване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) измежду консуматори на интернет услуги в България1.

Оптичният интернет на Vivacom впечатлява с ултра бързата си скорост и непоклатимост на връзката, която разрешава безпроблемно осъществяване на видео диалози, трансфер на данни и опция за неповторимо гейминг прекарване. Клиентите могат да избират пакети със скорости на download до 200 Mbps, 600 Mbps или 2 GIGA в непрестанно разрастващата се 10 GIGA мрежа на Vivacom.

Оптичният интернет от Vivacom обезпечава надеждна съгласуваност и супер скорост, подобаващи както за отдалечено образование и работа, по този начин и за гейминг и развлечение без ограничавания. Ключово преимущество на оптичния интернет на телекома е, че няма ограничавания в потреблението – без значение от броя, потребителите могат да се свържат по едно и също време и да се възползват от оптималната скорост на връзката. Всеки от тях може да се наслаждения на ужасно онлайн преживяване, без значение дали става дума за работа или развлечение. Благодарение на оптичната съгласуваност на Vivacom, клиентите могат да споделят стремително огромни файлове, да гледат филми със супер качество, а феновете на гейминга да усетят супер бързата скорост и ниско времезакъснение по време на игра.

Повече информация за промоционалната оферта на Vivacom можете да намерите ТУК.

Повече информация за QUDAL може да видите ТУК.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР