Телефоните се чупят, чековете се губят, договорите се разчитат неправилно,

...
Телефоните се чупят, чековете се губят, договорите се разчитат неправилно,
Коментари Харесай

Никога не правете тези неща по време на ретрограден Меркурий

Телефоните се чупят, чековете се губят, договорите се разчитат погрешно, срещите са двойно резервирани и объркването се вихри в съвсем всевъзможен вид диалози. Добре пристигнали в назадничав Меркурий!

Добрата вест е: всеки без значение от знака си ще преживее това разклащане.

Лошата вест е: Никой не е ваксиниран против разрушителните сили на този прославен пренос.

И по този начин, какво би трябвало да вършиме през идващите седмици на назадничав Меркурий? Първото предписание е да не се паникьосвате. С малко далновидност можете да избегнете някои огромни неправилни стъпки и в действителност да преуспявате през този сложен сезон.

Ето какво да вършиме — и какво да не вършиме — по време на назадничав Меркурий, с цел да можете да излезете цели от бездната:

Неща, които НЕ би трябвало да вършиме, до момента в който Меркурий е назадничав

 Никога не правете тези неща по време на назадничав Меркурий

Да подписвате контракти

Не подписвайте контракти, без да сте ревизирали тройно дребния шрифт. Меркурий всява безпорядък в връзката, тъй че се уверете, че знаете тъкмо какво подписвате или се съгласявате, преди да го извършите. Ако нещо не е наред, задавайте неразбираемите въпроси. И се уверете, че имате задоволително авариен материал, потвърждаващ дейностите ви.

Да купувате електроника

Просто избягвайте това деяние непременно, до момента в който Меркурий не премине към идната си фаза. Вероятно нещо със закупената електроника по този начин или другояче ще се обърка, тъй че по-добрият вид е да се придържате към това, което имате, до момента в който планетите не се подредят в своята вярна позиция.

Клюки

Не говорете зад тила на хората. Това е нещо, което е целесъобразно да се заобикаля и отвън ретроградния Меркурий. Особено в този интервал можете съвсем да бъдете сигурни, че индивидът, за който говорите, ще ви чуе (или ще прочете текста, или ще види имейла) през идващите няколко седмици. Докато ретроградният сезон не премине, приемете, че всичко, което кажете, ще бъде чуто от всички в кръга ви.

Неща, които би трябвало да извършите, до момента в който Меркурий е назадничав

Просто кажете Не

Едно от преимуществата на ретроградния Меркурий е, че той връща предишното. С други думи, това е отлично време да се обвържете или да се разделите изцяло с предходна връзка, план или концепция. Тъй като връзката е повлияна от ретроградния Меркурий, то това също е отлично време да разберете какво тъкмо желаете да кажете, в това число какво имате желание да отстоявате. Нежеланият език няма да бъде толериран. Вместо да кажете „ може би “, просто кажете „ не “!

Архивирайте значими документи

 Никога не правете тези неща по време на назадничав Меркурий

В идеалния случай направете това, преди Меркурий да стане назадничав. Уверете се, че всички значими документи, фотоси и друга информация са архивирани. Също по този начин е подобаващ интервал, в който да се уверите, че всичките ви финанси са проведени, с цел да може да се справите с възможните несъответствия.

Завършете започнатите планове

Завържете свободните краища. Независимо дали най-сетне вършиме план за възстановяване на дома или се справяте със задача, която сте отлагали до момента на работното място, Меркурий в ретроградно положение е чудесното време да стигнете най-сетне до финала на своите задания. Всъщност тези няколко седмици са неприятно време за започване на нови планове, тъй че можете да завършите това, което към този момент имате, в листата си с цели.

Опитайте нова подготовка

Насочете силата си към нещо ново (необвързано с технологии). Може да не се задържите на него, само че в случай че стане, то това може да се трансформира в новата пристрастеност в живота ви!

Насладете се на усамотение

 Ретрограден Меркурий

Забавлявай се! Едно ужасно нещо по отношение на ретроградния Меркурий е, че той просто изисква от вас да се движите по течението. Вселената желае да имате малко усамотение, тъй че, в случай че нещата са разочароващи, за какво не отложите и не стигнете до тях след няколко седмици? Това е оптималното време да се концентрирайте върху здравето, приятелите, фамилията и хората, които обичате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР