Телефонът на една китайка ще остане заключен през следващите 47

...
Телефонът на една китайка ще остане заключен през следващите 47
Коментари Харесай

2-годишен немирник заключи iPhone-а на майка си за 47 години

Телефонът на една китайка ще остане заключен през идващите 47 години, откакто нейният двегодишен наследник неведнъж въвел неверна ключова дума, с която да отключи устройството, оповестява UPI.

Жената, която китайските медии посочват единствено с фамилното ѝ име — Лу, изясни, че оставила своя iPhone на сина си, с цел да може детето да гледа просветителни видеоклипове.

Детето обаче, по нехайство задействало системата за отбрана на телефона, която удължава времето, през което устройството е заключено, всякога, когато се вкара неверна ключова дума.

Когато Лу се прибрала вкъщи разкрила, че телефонът й е деактивиран и негоден за повече от 25 милиона минути или общо 47 години.

Лу занесла телефона си в магазин на Apple в Шанхай, където техникът ѝ обяснил, че пред нея стоят два разновидността — или да изчака устройството да се отключи (47 години) или да рестартира iPhone, което ще изтрие всички данни, записани в него.

"Не можех да очаквам 47 години и да кажа на внука ми, че това е неточност, за която татко му е отговорен ", споделя пред китайската преса майката на дребния палавник.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР