Телата ни всъщност се нуждаят от постоянно снабдяване с протеини,

...
Телата ни всъщност се нуждаят от постоянно снабдяване с протеини,
Коментари Харесай

Какво количество протеин трябва да приемаме всеки ден?

Телата ни в действителност се нуждаят от непрекъснато доставяне с протеини, в случай че се опитваме да отслабнем.

Протеинът ни държи сити и задоволени. Ако хвърлите малко пилешко и ядки на тази салата, ще бъде доста по-малко евентуално да ви се прияде нещо сладко след 1 час. Протеинът също по този начин поддържа вашият метаболизъм доста повече от други хранителни субстанции като въглехидрати или мазнини. В проучванията за загуба на тегло при затлъстели човеци, групите, които ядат съответни количества протеини, губят най-голямо тегло.

Така че, не попадайте в порочния кръг на недояждане в тялото си, единствено с цел да виси на тези лири, които желаете да се откажете. Уверете се, че давате на тялото си нужното количество протеин. А ето какъв брой е то:

Според Американското министерство на земеделието (USDA), телата ни би трябвало да получат към 0,8 грама протеин на кг телесно тегло. Благодарение на последните научни открития по отношение на изгодите от морските блага, USDA предлага съвсем 20% от нашия протеинов банкет да идва от морски блага.

Не можете да понасяте рибената миризма? Пробвайте с други храни с високо наличие на протеини, като пилешко, яйца, алено месо и млечни артикули. Ако търсите растителни протеини, тъй като сте вегетарианци или просто не желаете да ядете пържола всеки ден, пробвайте фасул, ядки, семена и соеви артикули.

Важното е да се яде огромно многообразие от храни в фамилията на протеините. Затова, уверете се, че давате на тялото си нужното му количество.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР