ТЕЛ АВИВ — Нападението на израелските военни в главната болница

...
ТЕЛ АВИВ — Нападението на израелските военни в главната болница
Коментари Харесай

Нападението на израелските сили в Ал-Шифа навлиза във втора седмица, тъй като боевете подчертават завръщането на Хамас в районите, според които IDF е прочистило

ТЕЛ АВИВ — Нападението на израелските военни в основната болница в Газа навлезе във второ седмица, като IDF съобщи, че е умъртвила над 170 бойци и е задържала стотици други в интервенция, която повдигна въпроси по отношение на ориста на цивилните, укриващи се на мястото - и по отношение на способността на Хамас да си върне регионите, които Израел сподели, че е прочистил.

Израелските сили започнаха това, което Израелските отбранителни сили описаха като „ високо акуратен “ рейд в болница Ал-Шифа в град Газа преди една седмица, потвърждавайки още един път, че оборудването се употребява като Центърът на Хамас, до момента в който през последните дни се оповестява за боеве в две други медицински заведения в южния град Хан Юнис.

ИДФ сподели, че всички убити и към 500 души, арестувани при интервенцията, са бойци на Хамас и Ислямски джихад, макар че не предоставиха доказателства в поддръжка на тези изказвания. Те също по този начин споделиха, че са намерили оръжия и „ терористична инфраструктура “ в болничното заведение.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР