Текущ ремонт на близо 28 км от път ІІІ-667 Първомай

...
Текущ ремонт на близо 28 км от път ІІІ-667 Първомай
Коментари Харесай

Ремонт на участък от пътя Асеновград - Дълбок извор започва утре

Текущ ремонт на близо 28 км от път ІІІ-667 Първомай - Асеновград в сектора от Асеновград до село Дълбок извор на територията на област Пловдив стартира на следващия ден , 18 май. Отсечката минава през селата Козаново, Патриарх Евтимово и Дълбок извор. Третокласното трасе е съществена пътна връзка на обитаемоте места в общините Асеновград и Първомай , оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Заради ремонтните работи ще бъде спряно придвижването на всички моторни транспортни средства в правата. Трафикът ще минава по обходен маршрут: Асеновград - Тополово - Поройна .
 Въвеждат пропускателен режим по пътя за Триград
Въвеждат пропускателен режим по пътя за Триград

Заради почналия ремонт

Започващите действия включват замяна на пътната структура посредством унищожаване на остарялата настилка, полагане на нови асфалтобетонови пластове, замяна на бордюри в обитаемоте места, профилиране на банкети. Отсечката ще е с нова маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. Към момента фирмата-изпълнител разчиства сервитута на пътя.

Строителните работи са за 31 млн. лева и са от бюджета на АПИ. Предвижда се ремонтът да приключи до 30 септември 2022 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР