Тежкотоварен камион, движещ се от Велико Търново към Русе, е

...
Тежкотоварен камион, движещ се от Велико Търново към Русе, е
Коментари Харесай

Камион падна върху релси и се запали край Полски Тръмбеш, водачът загина

Тежкотоварен камион, движещ се от Велико Търново към Русе, е паднал върху жп линията сред селата Петко Каравелово и Раданово, община Полски Тръмбеш. При случая машината, която е с турска регистрация, се е запалила, а лидерът е умрял, оповестява БГНЕС. 
Инцидентът е станал към 18:30 часа на основния път Русе- Велико Търново. Свидетели разясняват в обществените мрежи, че турският камион без забележима причина е навлязъл в лявото платно за придвижване и след това е паднал през моста на жп линията. От противопожарната работа във Велико Търново оповестиха, че тежкотоварният автомобил, който е превозвал механически произведения, първо е паднал върху мрежата високо напрежение, при което най-вероятно е станало късо съединяване и заради това се е запалил. Водачът е умрял в кабината.
 Камион разля над звук гориво в София Камион разля над звук гориво в София
Камион изля над звук гориво в София, оповестява NOVA. Инцидентът е станал зад постройката на ГДБОП. По думите на водача на машината, навлиз...
От Железопътна инфраструктура следва да провеждат кранове, които да отстранен камиона от релсите, след което ще се реши какви са вредите по стоманения път. Предстои и възобновяване на контактната мрежа. Движението на влаковете от и за Русе е спряно за неопределен срок. Автомобилният трафик се пренасочва през обходни направления. 
От Пътната организация оповестиха, че краткотрайно се лимитира придвижването по път I-5 Полски Тръмбеш - Велико Търново в региона сред селата Раданово и Петко Каравелово заради пътнотранспортно произшествие.
Трафикът се прави по обходен маршрут: път I-5 Стефан Стамболово – път III-504 - Обединение – път III - 502 – Полски Тръмбеш и назад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР