Тежко остава състоянието на 16-годишното момче, което беше нападнато с

...
Тежко остава състоянието на 16-годишното момче, което беше нападнато с
Коментари Харесай

Момчето, наръгано с нож от свой съученик, остава в тежко състояние

Тежко остава положението на 16-годишното момче, което беше нападнато с нож от собствен съученик.

Това се случи измежду бял ден в столичния квартал „ Надежда ”. Причината за абсурда е обява в интернет. 15-годишният нападател е арестуван.

В „ Пирогов ” беше осъществена животоспасяваща интервенция на момчето. То остава за интензивно лекуване и интензивно наблюдаване в Детската реанимация на здравното заведение.

„ Детето бе докарано в тежко положение. Колегите са реагирали доста бързо. Събран е екип от разнообразни експерти и за благополучие всичко е минала удобно. Детето остава под дейното ни наблюдаване, продължава лекуването му и се надяваме на добър излаз. На този стадий не се възнамеряват още интервенции ”, изясни доцент Румяна Андонова, шеф на Клиниката по детска реанимация в „ Пирогов ” пред Нова ТВ.

Припомняме, че малко след случая в интернет се популяризира шокиращо видео. Според източници на медията на него е точно нападателят, който споделя за това по какъв начин го е намушкал. Нещо повече - по нищо не проличава момчето да се усеща отговорно, даже се чува имитация, която приказва за безочливост и безпардонност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР