Тежките и опасни прецеденти, на които станахме свидетели, не може

...
Тежките и опасни прецеденти, на които станахме свидетели, не може
Коментари Харесай

БСП: Случаят с Желяз Андреев е илюстрация за това как държавата се грижи за сигурността на гражданите

Тежките и рискови прецеденти, на които станахме очевидци, не може да не тревожат всеки един български жител. Не мога да схвана по какъв начин държавното управление може да е глухо и сляпо през последната година към проблемите в сигурността. Имаше митинги на надзиратели на пандизите и чиновници на Министерство на вътрешните работи, които сигнализираха за редица проблеми, само че не им беше обърнато внимание. Проблемите са насъбрани с години и има доста виновни. Това сподели Атанас Мерджанов от Българска социалистическа партия в ефира на БТВ.

Той напомни, че най-важна е вътрешната сигурност на страната. По думите му казусът с Желяз Андреев е илюстрация за това по какъв начин страната се грижи за сигурността на жителите.

„ Очевидно е, че има проблем. Правата на лишените от независимост са повече от техните отговорности “, счита Атанас Мерджанов.

Той разяснява и случая със договорката за ЧЕЗ. Според Мерджанов Българска социалистическа партия е попаднала в капан, поемайки председателството място в комисията за ЧЕЗ. „ Това е самобитно вдишване на отговорност. Това, че ръководещите ни предоставиха поста по този начин драговолно, демонстрира, че има нещо неправилно. Освен това, в случай че комисията не открие нищо неправилно в договорката, опозицията ще би трябвало да замълчи “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР