Тежки мигове може да настъпят за Верея днес, информира Меридиан

...
Тежки мигове може да настъпят за Верея днес, информира Меридиан
Коментари Харесай

Важна среща за бъдещето на клуб в Първа лига. Какво ще се случи с треньора и играчите?

Тежки мигове може да настъпят за Верея през днешния ден, осведоми „ Меридиан Мач “. Търпението на треньор и футболисти явно се изчерпва. Верея е огромният шлагер на шампионата, като под управлението на Илиан Илиев старозагорци се показват повече от впечатляващо. Последната им победа бе в събота с поврат против Дунав, само че след нея още веднъж главната тематика не бе играта на тима, а се говореше единствено за пари и проблеми.

Днес ще има среща сред шефовете и Илиев. Ако няма заплащане на отговорностите, а единствено следващи обещания, няма да е изненада, в случай че играчите и треньорите решат да си съберат багажа и да си тръгнат.

Както е известно, преди време самият Илиан Илиев разкри, че има уговорка да си тръгне когато и да е, като единствено дължи едноседмично предупреждение на шефовете. Твърде евентуално е, в случай че проблемите продължат той да се възползва от тази алтернатива.

Още преди месец, когато за първи път играчите на Верея повдигнаха въпроса за дължите им пари, притежателят Галин Михайлов беше безапелационен, че даже футболистите да изоставен, клубът ще продължи в Първа лига. В мачовете ще играе вторият отбор, който сега се състезава в Югоизточната трета лига и заема предпоследното 17-о място с 4 точки от 7 мача.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР