Тежки изгаряния в областта на крака получи журналистка по време

...
Тежки изгаряния в областта на крака получи журналистка по време
Коментари Харесай

Репортерка получи тежки изгаряния по време на виетнамско дерби

Тежки изгаряния в региона на крайници получи журналистка по време на виетнамското дерби сред " Ханой " и " Дуок Нам на Нам Дин ". Дамата беше изкарана с носилка от трибуните, а на видеото се вижда, че кракът ѝ е превързан, само че тя не е губила схващане.

То Хуен Ан пострада, откакто почитател на гостите от " Дуок Нам на Нам Дин " хвърли бомбичка, под формата на ракета, в журналистическата ложа. Предметът се е блъснал в крайници на репортерката и я е ранил тежко. Лекарите на стадиона реагираха стремително и с кола за спешна помощ закараха журналистката в близката болница. Там са положили всички грижи за нея. Раната от бомбичката стигнала чак до костта на репортерката.



След срещата представители на футболния " Ханой " са посетили потърпевшата и са изказали огорчението си от дейностите на гостуващата агитка.

Footage from Ha Noi FC vs Duoc Nam Ha Nam Dinh where a female fan and a police officer were taken to hospital following crowd trouble pic.twitter.com/QbR4Y4tKNA
— Goal (@goal) September 11, 2019

Това не остана единственият случай по трибуните на мача. В опит да предотврати сборичкване сред агитките, един от служителите на реда на стадиона също пострада. След мача нова бомбичка падна покрай публицистите, които опитваха да вземат изявление от основните настоящи лица на терена.

В последна сметка мачът се доигра след късото спиране, а " Ханой " победи с 6:1.



Инциденти от този вид не са казус за виетнамското футболно състезание. Местната федерация постанова солени санкции за потребление на пиротехника, само че това не пречи на последователите да хвърлят факли, димки и бомбички по трибуните.

През март 2019 година Виетнамският футболен съюз трябваше да заплати солена санкция поради сходно поведение от страна на почитателите по време на квалификациите за азиатското състезание до 23 години. Тогава последователите възпламениха плакати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР