Тежки инциденти заради челни сблъсъци между шофьори и крави, предава

...
Тежки инциденти заради челни сблъсъци между шофьори и крави, предава
Коментари Харесай

Тежки инциденти заради челни сблъсъци между шофьори и крави край Квиводол

Тежки произшествия поради челни конфликти сред водачи и крави , предава

Катастрофите стават на скоростна права, която свързва села от Криводолска околия с интернационалния път Е-79.

Мястото е известно и с надбягванията, които си устройват локални фенове на високите скорости. Покрай пътя са ситуирани няколко ферми. Стопаните им се оплакват, че водачи и мотористи се врязват в стадата им , до момента в който животните пресичат, с цел да отидат на паша.

Местните животновъди описват, че правата по посока Криводол, е единствената, по която могат да преминат кравите, с цел да стигнат до пасищата. „ Много е мъчно прекосяването. Отнасяме много псувни от водачите, тъй като не желаят да спрат, с цел да изчакат животните да преминат.

Това е единственият път ”, описа Нина, притежател на стадо от село Краводер. По думите ѝ водачите карали с висока скорост и постоянно се врязвали в животните. „ Наскоро един от фермерите, оглеждащи овце, беше атакуван от лидер с секира.

Прибирахме сено и видяхме по какъв начин водача спря и атакува сътрудника фермер, тъй като е спрял придвижването, с цел да преминат овцете ”, твърди дамата. По думите на различен животновъд на правата всяка вечер се провеждат гонки с мотори и коли.

Стопаните, отглеждащи животни, желаеха слагането на знаци за ограничение на скоростта и такива, сигнализиращи за преминаващи животни. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР