Тежката катастрофа, която изправи част от героите пред едно от

...
Тежката катастрофа, която изправи част от героите пред едно от
Коментари Харесай

Али на ръба между живота и смъртта в „Алея на славата“

Тежката злополука, която изправи част от героите пред едно от най-тежките провокации на живота, ще има съдбоносен излаз тази седмица в „ Алея на славата “ по NOVA. В епизодите на поредицата от вторник до четвъртък в 21:00 ч. следствията за Лагадинов, Али и околните й ще извърнат хода на събитията и ще изпитат тяхната мощ. Персонажите ще покажат страни от характера си, които ще изненадат феновете, а в кухните на двата ресторанта ще стане по-горещо от всеки път.

Али (Радина Боршош) е в кома, а положението й не се усъвършенства. Неотлъчно до нея ще бъде Милен (Мак Маринов), който мъчно ще повярва какво се случва с обичаната му, а мисълта, че тя може в никакъв случай да не се разсъни ще го съкруши. Междувременно полицията и контрольор Терзиев (Никола Мутафов) ще стартират следствие по случая, а единственият очевидец – Милен, ще даде показания, които няма да изненадат никого.

Междувременно три нови двойки ще признаят възприятията си един към различен. Отношенията на някои от тях ще бъдат напълно нови, до момента в който за други това ще бъде верният миг да бъдат смели, с цел да се възползват от нужната опция да признаят същинските си стремежи и страсти.

След покушението над Лагадинов (Деян Донков), политикът Кънев е подложен до стената, а бягството е единственият му излаз. Високата му позиция ще му разреши да провежда всичко, с цел да замине допустимо най-бързо със фамилията си, само че една изненада ще застане на пътя му и ще промени напълно проектите да се укрие.

Какво се е случило с началник Лагадинов след злополуката? Ще оцелее ли Али? Ще залови ли полицията виновника за злополуката? Какво ще се случи с Кънев и кой ще застане на пътя му? Кои ще са новите двойки и какво ще ги събере? – разберете в новите епизоди на „ Алея на славата “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР