Тежката артилерия на кулинарията в България - шеф Виктор Ангелов,

...
Тежката артилерия на кулинарията в България - шеф Виктор Ангелов,
Коментари Харесай

Нова тв реабилитира шеф Андре Токев

Тежката артилерия на кулинарията в България - началник Виктор Ангелов, началник Андре Токев и началник Петър Михалчев, се завръща стремително в ефир. Tелевизионното трио ще прави оценка нови 8 опитни готвачи, които ще се борят за място в шоуто, а половината от тях ще изоставен конкуренцията още по време на петия епизод на най-горещото кулинарно предаване. 

“С Токев и Михалчев сме близки другари и това си проличава в кухнята. На участниците няма да им е елементарно да се изправят пред нас. Когато сме дружно, няма да има неточност, която да не бъде видяна. Няма да има амнистия! Пращаме ги да си вървят един по един, до момента в който не стигнем до четиримата най-хубави. ”, повдигна завесата за идния епизод Виктор Ангелов. 

За участниците, които към този момент две седмици готвят в кухнята на Hell’s Kitchen, няма да има отмора. Те ще имат опция да следят кулинарната борба от диваните в къщата, само че това ще донесе краткотрайно успокоение, тъй като в края на епизода  ще си тръгне още един готвач. Разгорещен скандал сред Асен от Берковица, който е в шоуто с майка си, и Наталия от Русе ще вдигне градусите в кухнята в допълнение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР