Тежка вечер очаква футболистите на Ботев (Пловдив) след поредния безличен

...
Тежка вечер очаква футболистите на Ботев (Пловдив) след поредния безличен
Коментари Харесай

След повече от час чакане - полицията ескортира автобуса на Ботев

Тежка вечер чака футболистите на Ботев (Пловдив) след следващия неопределен мач и загуба на " Колежа ". Играчите на Бруно Балтазар напуснаха стадиона след повече от час очакване в коридора пред съблекалнята си, до момента в който бултрасите се бяха събрали на изхода, откъдето футболистите трябваше да минат, с цел да стигнат до своя рейс.

Полицията пазеше да не се стигне до по-сериозни пререкания, само че пък изчака повече от час, преди да се реши да предприеме дейности по изтласкването на останалите почитатели пред рейса на Ботев.

Бултрасите пожелаха да беседват с двама футболисти на Ботев, както и с наставника Бруно Балтазар. Единствено Николай Минков излезе при тях, само че много небрежно се прибра, откакто се " нарадва " на френската любов. Бруно Балтазар, който напуща Ботев след края на сезона, не пожела да застане пред медиите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР