Тежка катастрофа затвори главния път Е-79 между Враца и Монтана,

...
Тежка катастрофа затвори главния път Е-79 между Враца и Монтана,
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/

Тежка злополука затвори основния път Е-79 сред Враца и Монтана, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал на острия завой сред Враца и село Краводер. Ударът е сред лек автомобил „ Пежо “ и мотор с кюстендилска регистрация.
Трима моториста са пътували от Монтана към Враца, когато единият се е блъснал в спрялата в отбивка кола. След конфликта рокерът е паднал на към 20 метра от „ Пежо “-то, а моторът се е спрял на към още 50 метра.
При жестокия удар е потърпевш 26-годишният лидер на мотора. Младежът е получил тежка черепно-мозъчна контузия. На местопроизшествието е дошъл екип на Спешна помощ, който транспортирал моториста във врачанската болница, където се борят за живота му.
Шофьора на лекия автомобил е бил в колата по време на злополуката. Той описа, че е чакал собствен прочут, когато чул мощния тон от жестокия удар и видял по какъв начин младото момче безусловно изхвърча от мотора. На асфалта още се търкаля каската на моториста, която е цялата в кръв както и асфалта към нея.
Пътят е затворен от Враца към Дунав мост 2, а трафикът е пренасочен на разклона за Вършец.
Вече са се образували колони от ТИР-ове и леки коли, които изчакват на мястото. Международният път ще остане затворен най-малко още два часа.
На мястото има екипи на полицията, чака се да дойдат и дознатели, който да работят по изясняването на тежкия случай.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР