Тежка катастрофа с кола с 5 деца е станала преди

...
Тежка катастрофа с кола с 5 деца е станала преди
Коментари Харесай

От последните минути! Жестока катастрофа с 5 деца край Враца, спасители режат ламарини /снимки/

Тежка злополука с кола с 5 деца е станала преди минути край Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е на завой сред селата Горно Пещене и Тишевица, където пътят няма маркировка. 18-годишна шофьорка е пътувала с още три момчета и едно момиче с лек автомобил „ Фиат Панда “ с врачанска регистрация. Младото момиче изпуснало завоя, навлязло в насрещното и колата се обърнала по таван в ляво по посока на придвижването. Вероятната причина шофьорката да загуби надзор над ръководството е гъстата мъгла в региона, която понижава видимостта. Случайно минаващо семейство, което пътувало по трасето, видяло обърнатата кола и хората бързо подали сигнал на незабавния телефон 112.
На мястото дойдоха две пожарни, две коли за спешна помощ и полиция. Всички деца, пътували в лекия автомобил, са от Враца, като измежду тях има и 12-13 годишни. Наложи се спасители да режат смачканите ламарини, с цел да ги извадят отдолу под тях. За благополучие децата са в положително общо положение и към този момент са превозени във врачанската болница за спомагателни прегледи и проучвания.
Пътуващите по този маршрут да бъдат деликатни, защото едната лента към момента е заета от пожарните и патрула на полицията. Тепърва се чака идването на профилирана техника, която да вдигне смачканата кола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР