Тежка катастрофа е станала във вторник вечерта между Враца и

...
Тежка катастрофа е станала във вторник вечерта между Враца и
Коментари Харесай

Кървава касапница в Северозапада, ръце и крака стърчат от размазано Ауди. Младежи загинаха на място

Тежка злополука е станала във вторник вечерта сред Враца и Криводол, написа BulNews. Лек автомобил „ Ауди “ А4, по неразбираеми на този стадий аргументи, е напуснал пътното платно и се е блъснал странично в дърво край пътя. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че колата се е усукала към дънера, а моторът й е на към 50 м.
Шофьор пътувал с бременната си брачна половинка към Враца, когато внезапно видял мотор от кола пред себе си. Мъжът спрял и тръгнал да търси колата. Успял да види ръце и крайници измежду смачканите ламарини, и незабавно подал сигнал на тел. 112 за тежкото произшествие.
Никой няма визия по кое време се е случило то, защото аудито не се вижда от преминаващите по пътя. Преди мястото на удара има останали следи от спирачен път.
Две пожарни, 2 патрулки и кола за спешна помощ са пристигнали на мястото на злополуката.
По-късно от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица оповестиха, че двама младежи са починали. 24-годишен мъж от Враца пътувал с лекия си автомобил „ Ауди “ А3 от Криводол към регионалния център, когато се блъснал в крайпътно дърво вдясно по посока на придвижването си. В колата с младежа пътувал и 17-годишен младеж от Враца. Вследствие на зверския удар двете момчета са починали на място.
Сблъсъкът е бил толкоз нечовечен, че колата е огъната като консерва и мъчно се разпознава какъв модел е.
Тепърва ще се обясняват аргументите довели до касапницата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР