Тежка катастрофа е станала този следобед на международен път Е-79

...
Тежка катастрофа е станала този следобед на международен път Е-79
Коментари Харесай

БМВ се завъртя на Е-79, натресе мантинела и служебна кола

Тежка злополука е станала този следобяд на интернационален път Е-79 сред Враца и Мездра, оповестява BulNews.bg. „ БМВ “ с монтанска регистрация се е завъртяло на шосето, като се е натресло поредно в мантинела и друга кола.

Баварецът се движел в посока Враца. На мокрия след дъжда асфалт колата поднесла и лидерът изгубил надзор над нея. Возилото се завъртяло и се забило в лявата мантинела. След това колата траяла да се носи и нацелила различен автомобил – служебна „ Дачия “ на.





И двете транспортни средства са карани от млади мъже. Те не са потърпевши при случая и са се разминали единствено с нерешителност. Нанесени са обаче съществени материални вреди по „ БМВ “-то. Дачията е единствено с огънати ламарини.




Патрул на полицията дойде на мястото и обяснява аргументите за ПТП-то. Колите към момента са в лявата лента и пречат на трафика по натоварения сектор. Най-вероятно ще би трябвало да се чака идването на пътна помощ, която да вдигне смазаното „ БМВ “. Дотогава съветваме водачите да карат в сектора с нараснало внимание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР