Тежка катастрофа е станала на обходния път на Враца, видя

...
Тежка катастрофа е станала на обходния път на Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути! Мазало на обхода на Враца, камион на „Холсим“ отнесе „Пежо“ /снимки/

Тежка злополука е станала на обходния път на Враца, видя единствено BulNews.bg. Камион на „ Холсим “ е блъснал лека кола.
Инцидентът е станал преди минути при кръстовището сред околовръстното и Криводолско шосе. Лек автомобил „ Пежо 306 “ с испанска регистрация идвал откъм Враца. Шофьорът обаче лишил преимуществото на движещ се по основния път камион „ Скания “ с цистерна на завода в Бели извор „ Холсим “.
Водачът на огромната машина видял, че на пътя му се изпречила колата и направил всичко по силите си да избегне удара. Той обаче нямало по какъв начин да го направи, защото отсреща му идвал ТИР. Така той натресъл колата в предната част и тя се завъртяла на шосето.
Произшествието се е разминало без потърпевши хора. В „ Пежо “-то пътували двама мъже и младо момиче, само че те не са ранени при удара. Водачът на цистерната също е незасегнат.
В момента на местопроизшествието има екип на полицията, който документира вредите. По цялото пътно платно има пръснати елементи от колата. Съветваме водачите да минават с нараснало внимание.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР