Тежка катастрофа е станала на кръстовището между булевардите Свети Наум

...
Тежка катастрофа е станала на кръстовището между булевардите Свети Наум
Коментари Харесай

Две жени загинаха на място при тежък инцидент в София

Тежка злополука е станала на кръстовището сред булевардите " Свети Наум " и " Черни връх” в София във вторник вечерта. Загинали са две млади дами, които са пресичали кръстовището, научи NOVA.

Сред потърпевшите е и 52-годишен водач на такси. Мъжът е с травма на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, само че е отказал хоспитализация.

Сигналът е подаден в 23.08. На място са били изпратени 4 коли за спешна помощ.

" Знаем кой е лидерът. Той е с голям брой нарушавания - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с подправени номера. Той е със софийска регистрация, а сега на удара - с немска. В колата са открити сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, изясни началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев. Шофьорът е на 47 години.

Фактическите детайлности за случая: Таксиметрова кола се движи от бул. " Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. " Арсеналски” водачът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар и удря таксито. Последва удар в предната част на таксито, а лекият автомобил се удря в асансьора на метрото. От мощния удар се разцепва на две - едната половина, в която се намират водача и спътничката му, се плъзга 40 метра и се стопира в пресечка малко по нагоре.
На пешеходната алея са се намирали две пешеходки, които са пометени и умират на място.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР