Тежестта е в ефекта, които предизвикват – като земетръсен, залпов

...
Тежестта е в ефекта, които предизвикват – като земетръсен, залпов
Коментари Харесай

Санкциите срещу Пеевски и Божков: Думам ти дъще, сещай се снахо

Тежестта е в резултата, които провокират – като земетръсен, залпов резултат. Във всички договаряния, които България е водила за влизане в НАТО, в Европейски Съюз, промяната в правораздаването е била основополагаща тематика. Начинът, по който се дефинира корупцията в България, е " ендемична корупция ". Това съобщи някогашният ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова, разяснявайки тематиката с американските.
Всякакви прехвърляния – на пари и артикули, доста мъчно може да бъдат направени без американски банки или филиали, които са на американски банки. " Това, което се случва, прави извънредно комплицирано вашето икономическо бъдеще ", разяснява пред bTV Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.
 Херо Мустафа за глобите: С тези дейности желаеме да сме транспарантни с всички Херо Мустафа за глобите: С тези дейности желаеме да сме транспарантни с всички
" Когато приказваме за корупция, не значи да обвиниш някого, а да се опреш на върховенството на закона ". Това съобщи американският послан...
Това е една опция да се разчисти самата система на ръководство в България, прозря Поптодорова. И даде съответен образец – споделя се, че е подкупван съответен политически водач – дайте да разберем , настоя тя, визирайки казаното за Васил Божков. Поптодорова обаче счита, че Съединени американски щати няма да кажат и в действителност с фрапантен намек споделят на прокуратурата ни да си свърши работата .
Това е знак, че в идващите избори тези хора не би трябвало да вземат участие " в раздаването на картите " там, където се коват устоите на страната. Това може да има последствия за България като страна, в случай че не се съобразим, счита Безлов. А Поптодорва уточни, че с тези наказания има единодушие в Съединени американски щати по какъв начин да се работи – сред демократи и републиканци, т.е. " няма изплъзване ". За Безлов пък Пеевски е знаел, както и Движение за права и свободи, че ще се стигне до такива наказания.
Поптодорова е сигурна и, че Пеевски няма да успее да промени значително наложените наказания, макар.
Санкциите, наложени от Съединени американски щати, върху Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, както и всички, свързани с тях компании и организации са политически намек, че корупцията у нас излиза от надзор. Това съобщи Милен Керемедчиев, някогашен зам.-министър на външните работи пред Нова телевизия.
 Кирил Петков: Явно Съединени американски щати са събрали задоволително обстоятелства, с цел да отсекат по този начин трайно за Пеевски и Божков Кирил Петков: Явно Съединени американски щати са събрали задоволително обстоятелства, с цел да отсекат по този начин трайно за Пеевски и Божков
Съединени американски щати преди да вземат извънредно решение вършат подробен разбор, очевидно са събрали задоволително обстоятелства, с цел да могат толкоз извънредно да отсекат за П...
" Много е значимо да се означи, че законът " Магнитски " и неговата приложимост в правния свят не е правосъден акт. Това е решение, което се подписва персонално от американския президент, въз основа на предложение, което се прави от американски конгресмени. По закона " Магнитски " има доста сериозен отзив по целия свят. Канада и Англия също одобриха сходен закон ", изясни Керемедчиев.
Керемедчиев има вяра, че Съединени американски щати внезапно влизат в политиката на България. " Както виждаме политическият живот у нас ври и кипи. Предстоят съществени промени ", счита той.
Според него Херо Мустафа е най-активният американски дипломат за последното десетилетие в България. " Още при встъпването ѝ в служба тя даде изявление, в което сподели, че битката с корупцията ще бъде неин приоритет ", разяснява някогашният зам.-министър на външните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР