Тежък удар за италианския гранд Интер! Нерадзурите нямат да могат

...
Тежък удар за италианския гранд Интер! Нерадзурите нямат да могат
Коментари Харесай

"Интер" без Ханданович срещу "Лудогорец"

Тежък удар за италианския гранд " Интер "! " Нерадзурите " нямат да могат да разчитат на титулярния си пазач и капитан на отбора Самир Ханданович в идващите 3-4 седмици. Словенският вратар е с пукната костица на лявото си кутре.

Според медиите на Апенините, поради контузията, той ще пропусне дербито с " Милан " и гостуването на " Лацио " в Серия " А ", полуфиналния конфликт с " Наполи " за Купата на Италия, най-вероятно и първия мач с " Лудогорец " в Лига Европа. Дори и да се възвърне в точния момент, Ханданович надали ще бъде пожертван в Разград на 20 февруари.
" Аз имам повече почитатели от тези " и " Трябва да ги биете по джапанки " Как почитателите на "Интер " разясниха идния мач с "Лудогорец "
В отсъствието на словенеца, " Интер " е изправен пред вратарска рецесия. Късно нощес, при триумфа с 2:0 против " Удинезе ", Даниеле Падели записа игрови минути в Серия " А " за пръв път от август 2016 година

Третият пазач в състава на Антонио Конте - Томазо Берни, пък не е играл от... 6 години. Любопитното е, че той няма да бъде разполагаем в Дерби Делла Мадонина, защото изтърпява наказване. Берни получи червен картон след дуела с " Каляри ", когато се нахвърли на основния арбитър поради изгонването на Лаутаро Мартинес.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР