Тежък инцидент на Околовръстното във Варна по чудо се размина

...
Тежък инцидент на Околовръстното във Варна по чудо се размина
Коментари Харесай

Неадекватна варненка предизвика истински ужас на пътя и опита да избяга! По чудо няма жертви!

Тежък случай на Околовръстното във Варна по знамение се размина без жертви, научи Varna24.bg

Произшествието е от през вчерашния ден, а скандалното в тази ситуация е това, че " майсторката " на безумната обстановка, е направила два опита за бягство. Оказа се, че дамата към този момент има опит с предизвикването на смут и безпорядък на пътя.  

За злополуката показа читателка на медията, станала жертва на събитията, признателна, че се е разминала единствено с потрошен автомобил и жестока нерешителност. Дамата разгласява и коментар в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ", който гласи следното:

" Пиша по отношение на вчерашния случай, който се случи на околовръстното. С зов, в случай че някой инцидентно до момента в който е минавал по пътя дали при първо ударената кола (голф), дали при мерцедеса (нашата), е съумял да снима нещо, с цел да ни го изпрати. Свързали сме се с нужните органи и институции, почнали сме да задействаме нещата, само че през вчерашния ден в случай че нещо не ни пазеше всички, нещата щяха да завършат с доста по-фатален край...Въпросната госпожа, която ни помля, возеше щерка си на задните седалки, очевидно в ранна тийнейджърска възраст. В първата кола, която удря, при която има над 50 метра спирачен път, е имало две дребни деца. При нас, в случай че имаше някой на задните седалки, надали щеше да е жив сега.

Коли, ламарини се вършат и се купуват нови, нощес завършихме с благополучен край, само че въпросната " доста добра шофьорка " както се изрази татко ѝ, през днешния ден или на следващия ден може да стъжни живота на някой различен ".

Ето какво описа за медията ни пострадалата варненка:

" Самата злополука се случи на бул. " Христо Смирненски ", преди кръстовището с ул. " Подвис ", до магазин " Била ", най-малко ние останахме там. Въпросната госпожа управлявше джип " Jeep Cherokee ". Д вижеше се в посока " Бриз ". Първоначално е счупила страничните огледала на МПС, след което е тръгнала да бяга от него и блъска голф 3-ка, който се завърта и удря в махленски дирек. Без да понижи, се блъсна в нашата кола, до момента в който ние се движим отново в посока " Бриз " с най-много 40 км/ч. Удари ни откъм гърба, завъртя ни и продължи да ни бута през бордюра. Ние рикоширахме в една паркирана кола пред магазин. Успя да ни избута малко по настрана. Колата ни от комби, е с размерите на двуврата корса.

Извършителката прави втори опит за бягство, откакто ни удари и нас.

Видимо дамата не беше съответна и нямаше нищо човечно в нея, тъй като даже не пристигна да попита какво се случва с потърпевшите.

Дамата към този момент е известна с друго свое " мъжество ". Преди 4 години, при злополуката на бул. " Сливница ", където джип се обърна по таван и падна върху спрените в насрещното коли, беше нейно дело ", гласи коментарът, изпратен до медията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР